lördag 23 januari 2021

 Kanske vintern är över här, nu har vi mellan +10 till +13 grader om nätterna och 16 till 18 grader på dagen, härligt.

I dag är det lördag igen, dags för byte av sängkläder, handdukar.

Så det blev att hänga ut täcken ock lite kläder på vädring i de ljumma vindarna under dagen innan det aviserade regnet återkommer under kvällen.

Gå ner till ”stora duscharna” tvärs över gatan, det blir avsevärt enklare med större svängrum än den dusch vi har i huset.

Du kan tro man saknar bastun nu, här blir man förvisso renare, men det känns ändå inte i hela kroppen så som ett bastubad gör, nåja man får väl ta det som bjuds och vara tillfreds

Vi har i alla fall bilen som tur är, så vi tar oss ut på småvägarna utan att träffa folk, jag tänkte ta några fotografier, på omgivningen men vädergudarna ville inte vi skulle publicera något denna gång, så det får bli en bild på utsiktsplatsen utanför moncarapacho.




Restaurangerna är stängda, så det blir att laga mat hemma, i går köpte vi faktiskt hamburgare på mc Donald, de fick inte sälja dryck och det var endast take-away som gällde.
Många restauranger fixar take-away, vad skall de göra, det måste ju in pengar i verksamheten
Så visst är det annorlunda denna gång.
Vi har i vart fall köpt flygbiljetter hem redan, passade på när priset var det rätta, lite obekvämlig ankomsttid bara  strax före 24:00 lördagen den 20 februari, men vi betalade endast 490 SEK/ biljett så vi kan kosta på oss en hotellnatt på flygplatsen, innan vi tar tåget till Karlstad, om det nu funkar, man vet ju aldrig, och definitivt i dessa tider.
Vi ser på våra övervakningskameror att vintern hemma inte verkar veta hur den skall ha det, och ljuset börjar återvända på allvar, då finns ingen anledning att stanna kvar här och vara till ingen nytta.
Så nu längtar man hem till sysselsättning, och inte minst ett riktigt bastubad.!



Inga kommentarer: